Filliers (Deinze)

Op vraag van wijlen Jan Filliers en Spiromatic werden wij aangesproken om tussen 4 andere gebouwen een nieuw gistingslokaal van 9 meter hoog op te trekken. Op deze beperkte ruimte van 7 meter op 8 meter waar er reeds tal van toestellen en leidingen aanwezig waren plaatsten wij na een grondige studie, in samenspraak met de klant en na veel opmetingswerk een nieuwe toren met trappen en tussenverdiepen waarop Spiromatic de nodige silo's plaatste.

De constructie werd buiten gevel per gevel voorgemonteerd en met behulp van een speciale montage kraan over de bestaande gebouwen gehesen en verankerd op chemische ankers. Met behulp van een tweede montage kraan met manbak werden de verbindingselementen gemonteerd.

Verder stonden wij ook nog in voor de gevel- en dakbekleding (www.verhoye-dakwand.be) alsook de dakdichting (www.albitum.be ). Wij voerden ook nog kleine verbouwingswerken uit zoals het metsen van een scheidingswand en het maken van enkele deuropeningen.

Deze constructie werd gemaakt in samenwerking met constructiehuis Serco Construct uit Oost Eeklo (www.serco-construct.be)

« Terug naar speciale staalconstructies

Andere realisaties van